Current version of the OpenAuto Pro is 12
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obdlink mk101 Bluetooth
#1
(08-13-2020, 08:54 PM)BlueWave Wrote:
(08-13-2020, 07:42 PM)Oioiandy Wrote: I've updated to 10.. found my amp2 lost its configuration on the boot file and got black listed again..

Also had to tweak asla for the equalizer to work again..

Apart from that it's all good...

If you can get a obdlink mk101 Bluetooth dongle working would be great than The elm272

We answered in another topic that mentioned adapter is backward compatible with ELM327 (according to the data sheet). It should work out of the box.

I've added the Mac and set the other parameters to 2 ...
But seems not to be working...
Might be something to do with the ID?
Any other tests I should do?
Reply
#2
Did you pair your adapter with Raspberry PI?

Provide us log file /home/pi/.openauto/cache/openauto.log
Reply
#3
(08-14-2020, 11:22 AM)BlueWave Wrote: Did you pair your adapter with Raspberry PI?

Provide us log file /home/pi/.openauto/cache/openauto.log

It would of helped it I turned my car on.. it had a funny ignition where you think it's on but it isnt..

Worked straight away...

I just want to convert the 010b intake pressure kpa to psi
I've found the calculation but it still reads different, have I got the calculation wrong?

I've tried adding a picture but it didn't upload

I got

Formula= a/6.89475729
Reply
#4
(08-16-2020, 10:41 AM)Oioiandy Wrote:
(08-14-2020, 11:22 AM)BlueWave Wrote: Did you pair your adapter with Raspberry PI?

Provide us log file /home/pi/.openauto/cache/openauto.log

It would of helped it I turned my car on.. it had a funny ignition where you think it's on but it isnt..

Worked straight away...

I just want to convert the 010b intake pressure kpa to psi
I've found the calculation but it still reads different, have I got the calculation wrong?

I've tried adding a picture but it didn't upload

I got

Formula= a/6.89475729

Formula looks correct. Did you restart OpenAuto Pro after the change? Please also double check whether config file has been written properly. You can also try to lower precision of factor value to e. g. 6.8948 (a/6.8948).
Reply
#5
So what i did in the end was (a/6.8937)-8.87

This to give me what boost I'm creating not just the total

Seems to work
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)